Tips i sommervarmen!

nov 9, 2020Ingen kategori0 Kommentarer

Kork får vinen til at smage bedre

Kork får vinen til at smage bedre

Får korkpropper vinen til at smage bedre? Det spørgsmål bliver flittigt debatteret af vinkendere og andre med stærke følelser omkring den dybrøde drik. Men måske behøver følelserne ikke at styre diskussionen. Et studie foretaget af forskeren Luís Gil fra Portugals...

Generelle tips

Opbevar vin et mørkt sted og gerne ved 14-16 grader. Vinreol i stuen eller køkkenet er ikke optimalt. Drik vin af store glas, det giver en meget bedre oplevelse af vinen. Hvidvine anbefales ofte serveret ved ca. 8 grader, så det er fint at tage vinen direkte fra...

SOMMERFEST? Nyd dine vine afkølet!

Tænk på din rosé og hvidvin, på samme måde som din isdessert. For de skal ikke stå og blive lunkne i sommervarmen. Så brug din champagnekøler, her gør den det nemlig også godt!

Skal du have en større havefest, så fyld evt. trillebøren med isterninger og vand – så kan gæsterne selv hente mere hvidvin og rosévin derfra.

Gælder det dine rødvine – så sæt dem i en let afkølet køletaske eller i skyggen og sæt dem i isvand i 5-10 minutter en gang imellem for at undgå, at de bliver for varme. Som tommelfingerregel skal rødvins flasken mærkes afkølende på din hånd. Din ekstra indsats vil betale sig i form af glade gæster og dejligt forfriskende vin i dit glas!

For der skal viniglas!

Tidligere indlæg :

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

jQuery(function(){ });