Miguels Tawny Port

Kategorier: , , Tag:

kr.100,00

Miguels mener at livet er for kort til at være overfladisk. Portvine er for dem en passion for livet.

Portvin er forbundet med århundrede gamle familietraditioner,med dyrkning af vin i regionen Douro og byerne Porto, Dão og Bairrada.

Miguels har et erfarent team,derfokuserer på at producere vine af høj kvalitet til overkommelige priser. Miguels er optaget af gode råvarer, såvel konventionelle som økologiske, hvor kvaliteten forbliver intakt år efter år og samarbejder derfor med mindre vinproducenter hvor værdierne, lidenskaben, samarbejde
og venskab går hånd i hånd – der er stor respekt for vinproducenterne, der har viet en stor del af deres liv til arbejdet i markerne.

Det engelske ord Tawny betyder brunlig og hentyder til den farve, som portvinen får, når den lagres på træfade i længere tid. Tawny portvin findes i to kategorier: med aldersangivelse, f.eks. 10 års, 20 års, 30 års eller de lidt sjældnere 40 års. Dette er portvine blandet af forskellige fade med forskellig årgang og det vil sige at gennemsnitsalderen på flasken er 10, 20 år – osv. Colheita portvine er Tawny fra enkelte årgange. Begge Tawny typer er i princippet drikkeklare når de er tappet på flaske og udvikler sig ikke yderligere.

Yderligere information

Antal flasker

1 flaske

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Miguels Tawny Port”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

jQuery(function(){ });