kr.110,00kr.600,00

Campo Reale “banker på” blandt sværvægterne i området.

Pris pr. stk ved 6 stk – 100,00 Kr.

Produktlonssted : Vingården Campo Reale er beliggende i byen Arbizzano di Negrar i Valpolicena Classico området, øst for Gardasøen, i regionen Veneto.

Familien Lavarini har lavet vin gennem tre generationer i området. 1 2003 besluttede Mario Lavarini at starte et nyt vinfirma, Azienda Agricola Campo Reale, sammen med sine sønner Luca og Marco. Målet var at producere vine af højeste kvalitet. For at gøre dette måtte Mario og hans to sønner foretage store investeringer, nye rustfrie ståltanke med temperaturkontrol, et helt nyt topmoderne aftapningsanlæg, samt anlæg til overvågning og klimakontrol, af druer til Amarone, Recioto og Passito vine. Kvaliteten fra Campo Reale er allerede i top,og Campo Reale

"banker på" blandt sværvægterne i området, så man kan absolut betragte historien om Campo Reale som ikke mindre end en succeshistorie i den italienske vinverden.

Druesort og hvad der kendetegner denne:

70 % Corvina, 20-25 % Rondinella og 5-10 % Molinara med en meget ren og behagelig smag.

  • Vintype:

Vinen er hurtigt blevet populær fra producenten, for den har det hele. Den er rund, blød og varm med mørke søde bær i smagen, som forventes i italiensk kvalitetsvin.

  • Hvornår er de høstet og hvordan (håndplukket):

1. uge i oktober.

Yderligere information

Antal flasker

1 flaske, 6 flasker

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

jQuery(function(){ });